Project LIVs första blogginlägg, man må ju börja någonstans.

Här på vår blogg kommer vi att reflektera över vad som hänt, vad vi varit med om och vad vi konkret fått gjort. Ofta när vi sätter pengar i en spargris någonstans brukar en tanke slå oss; undrar just vart de här pengarna far? Brukar tycka det skulle vara fint att veta. Vår blogg kommer att vara som ett händelsebrev var alla som stöder oss kan konkret se vad det är de stöder. Den här bloggen kommer att vara ett komplement till vår Facebook sida, ett ställe där vi kan berättar på ett djupare och bredare plan vad som händer i verksamheten. Sen blir det väl lite filosoferande emellan också, både om allvarligare och lättsammare saker. Lite gästbloggare kanske.

Project LIV har nu haft aktiv verksamhet i dryga två månader, och innan det gjorde vi en hel del förberedande arbeten. Föreningen fick ju en flygande start. Det här känns så rätt och intresset för föreningen är så stort! Vi har redan en Facebook sida som gillas av 2050 stycken. Nina har deltagit i flera tidningsintervjuer, radio och tv och detta är bara början. Måste säga att det känns som om det hänt en hel del på denna korta tid och speciellt Nina som har åkt runt och träffat folk har träffat SÅ många fina nya människor ☺… En del har Nina inte alls känt tidigare och nu känns de som nära vänner, häftigt!
Det konkreta arbetet har också redan börjat där kartläggningen av vilket material som behöver översättas till svenska har inletts. Vi startar nu med cancerpatienterna och jobbar sedan vidare så att vi får en helhet och så snabbt som möjligt kan se till att det erbjuds information för alla familjer på svenska. Planeringen inför nästa år är i full gång och planerna är stora och konkreta.
Hoppas ni vill följa med på Project LIVs spännande eskapader!

Nina Brännkärr-Friberg & Johanna Stenback

Nina & Johanna