DRÖMDAG-WC makeover

Nu har vi fått genomföra en drömdag för en liten familj + katten Ines. Projektet ”Total renovering av liten WC” tror jag var även lite av en dröm för oss som fick planera och genomföra dagen. Vi hade ett superduktigt team som genomförde arbetet; med BL HOME Benny i spetsen. Långa dagar gjorde han, men lika glad och lugn när jag än stack mig in under dessa intensiva dagar. Vi började projektet med att sätta oss ner och fundera lite med familjen. Sedan ritade vi lite och tog fram prover och förslag, pinterest lärde sig undertecknad använda här. Tack Lena! Efter ytterligare godkännande av ägarna skred vi till verket. Inköp gjordes, tapeter beställdes och arbetskarlar bokades. Själva renoveringen genomfördes under dagarna 3. Kort och Intensivt! Tack till Kent Bodbacka som gjorde elarbete, rörmokare Robert Nylund och Benny Bodbacka för den flexibilitet ni erbjöd. Stort tack även till Påras som hjälpte med material. Bilderna får berätta resten.

gammalwc  photo 3

WC före…och efter makeovern

photo 4 photo 5

Romantiskt var det önskade temat. Rostapeter och panel, svart och vitrutigt golv och kristallkrona i taket gjorde helheten just varm och romantisk . Ett gammalt antikt spegelskåp återanvände vi. Trähyllorna snickrade BL Home ihop och en liten vända till det stora svenska möbelvaruhuset hann vi också med.

 photo 2

Katten fick sin egen lilla vrå.

Roligt från början till slut! / Nina