Färgglad Project LIV hörna till Karleby sjukhus

Sjukhuset i Karleby kontaktade oss i ett ganska tidigt skede om att de gärna vill göra samarbete. Vid vårt första möte, där vår verksamhet presenterades, kom deras tankar om en lekhörna som ett nallesjukhus på tal. De hade önskan om att göra en sådan i samband med renoveringen. Vi erbjöd vår hjälp att planera och förverkliga lekhörnan.

Magnus Lindström, som också i övrigt skapat vår visuella identitet, fick i uppdrag att skapa en fungerande helhet. Personalen på sjukhuset, vi och Magnus träffades igen och fick se de initiala skisserna som Magnus fixat till lekhörnan. Lite småjusteringar och vi var där! Som pricken över i:et har vi fått ha med Johanna Högväg /HighwayDesign i skapandet av mönster för påslakanen samt läkarrockar och pyjamas åt nallarna.

Våra tankar om ett Project LIV-helhetskoncept är att i samband med att sjukhusen kommer med i Drömdagar-projektet kan man också skapa lite Project LIV identitet på sjukhusen. Vi erbjuder hjälp med designen och även kompletta paket där vi gör allt från planering, montering, införskaffande av material och slutförande. Tidigare har vi piffat till Malmska Laboratoriets väntrum i Jakobstad. Karleby sjukhus var nu det första som vi fick hjälpa till med att göra en större helhet med nallesjukhushörna samt tillhörande bilhörna och rithörna. En fortsättning kring Project LIV identitetstänkande följer inom kort!

Slutresultatet på detta roliga projekt ser ni nedan.

IMG_5751

Nallesjukhus hörnan

IMG_5753

 Rithörnan längst fram i bild…..

IMG_5779 (2)

Bilhörnan

tyg

Tyget ”I min dröm”, specialdesign av Highway design för Project LIV  

IMG_5756   IMG_5747 IMG_5759 IMG_5772 (2)

Bilder från Öppet hus på sjukhuset lördagen den 9.5. Många olika skötare och mycket action…

Mera färg åt folket! 🙂 /Nina