DRÖMDAG -En överraskning innan nästa sjukhusvistelse

I fredags hade vi ordnat en drömdag åt en familj med tre barn, en storebror och ett tvillingarpar (13 år och 7 år) varav ena tvillingen lever med en hjärtsjukdom.  I slutet av juni är det dags igen för nästa operation och en längre sjukhusvistelse och önskan var att kunna göra något speciellt tillsammans innan det. Man hade önskan om att få besöka Maxi Fun & McDonalds och ha en heldag i Jakobstad. Resmålet var en överraskning för barnen eftersom destinationen och drömdagen hade hållits hemlig ända tills de kom fram. På fredag morgon åkte jag, Lotta, till Maxi Fun och mötte upp den trevliga och ivriga familjen, överräckte kortet med biljetter till Maxi Fun och Mc Donalds samt tre köpkort till ett köpcenter, som blev ännu en liten överraskning.

maxifun8

 

Efter lek och bus vid Maxi Fun och lunch vid McDonalds fick barnen gå till köpcentret och välja varsin leksak. Det blev jordbruksmaskiner av olika slag.

Det var verkligen roligt att få vara med och förverkliga dagen.  Man såg dagens stora betydelse redan under den lilla stund jag var där. Härligt att få se barnens glada miner när de yrde omkring.

maxifun2

maxifun1

maxifun3

maxifun6

maxifun7

Familjens kommentar om dagen var att de hade en helt toppen heldag!

/Lotta