Vem gör vad i Project LIV?

Ett år av föreningens verksamhet har gått och det har hänt massor. Alla ni som är våra medlemmar och/eller bidragsgivare har fått vårt medlemsbrev, men vi tycker också att det är läge att presentera dem som är aktiva i styrelsen eller i den dagliga verksamheten.

Mirella Enlund, verksamhetsledare
Vi är så glada över att ha möjlighet att komplettera vår verksamhet med Mirella Enlund som har en gedigen erfarenhet från dylikt arbete. Mirella arbetar som LIVs verksamhetsledare på halvtid och den andra halva tiden som biståndskoordinator och informatör för FS Global. Mirellas främsta ansvarsområde just nu är koordineringen av drömdagarna och administrationen av föreningens mail och att vara föreningens ansikte utåt, men hon jobbar också med föreningens övriga verksamhet så mycket hon hinner.

Nina Brännkärr-Friberg, arbetande styrelseordförande
Nina är en av föreningens grundare och hon fungerar som arbetande styrelseordförande på halvtid. Nina leder föreningens strategier och fungerar som föreningens ansikte utåt främst som föreläsare. Nina är även den från föreningen som är kontakten mot sjukhusen.  Tillsammans med Mirella tar hon också konkret tag i föreningens ärenden både i stort och smått.

Johanna Stenback, viceordförande
Johanna är också en av föreningens grundare. Utöver det normala styrelsearbetet och arbetet med föreningens kommunikationsstrategier ansvarar hon tillsammans med Dennis Rönngård för underhållningens innehåll på föreningens gala, ansvarar för nylanseringen av föreningens hemsida och producerar föreningens livsstilsbok som ges ut våren 2016.

Lena Jakobsson, styrelsemedlem
Utöver det normala styrelsearbetet arbetar Lena tillsammans med Nina med att hitta underleverantörer, testa och skapa produkthelheter för alla de produkter som föreningen delar ut till långtidssjuka barn och produkter som föreningen säljer och planerar att ta till försäljning till förmån för verksamheten.

Gunnar Norrlund, styrelsemedlem
Gunnar Norrlund är en av föreningens grundare och har en lång erfarenhet som patientkurator vid Österbottens Cancerförening.

Magnus Lindström, grafisk designer
Magnus är den som har skapat föreningens hela visuella uttryck med allt från logo, till planscher och broschyrer, till design av lekhörnor och mycket mer. Nästa stora projekt för Magnus del är föreningens kommande livsstilsbok.

Patrick Sjöholm, redaktör
Patrick Sjöholm är den som skall ge föreningens podcast ett nytt liv. Podcasten nylanseras senare den här månaden och kommer att lyfta familjernas historier och deras tankar som ger hopp och tips.

Lotta Fredriksson
Lotta var vår praktikant under våren och fortsätter till viss del att hjälpa till vid sidan av sina studier i samhällspedagogik. Lotta kommer att vara med i etableringen söderut, bl.a. i Åbo.

Utöver det här jobbar det otaliga hjälpande händer tillsammans med föreningen. Personer som hjälper oss med översättningar av material, sömmerskor, musiker och många, många fler.
Två av våra hjälpande händer kan redan börja räknas som vår stab. John Brännkärr har fungerat som både logistikansvarig, renoverare och allt i allo och har satt otaliga timmar i att hjälpa oss.  Även Greta Jakobsson och Hasse har hjälpt till mycket; med att ta fram prototyper av olika slag.

VI är tacksamma över ALL hjälp, stor som liten!!