Eget Kontor- VÄLKOMMEN in!

 Vi har fått ett eget kryp-in. Hela vårt första år hade vi kontor hemma. Vilket blev lite knepigt när vi hade möten med inbjudna, styrelsemöten och när vi fick praktikant. Allt detta gick ännu…MEN när det stod pafflådor i vart och vartannat hörn både hemma hos ordförande, vid webshoppen Happy Mondays lokaler i Terjärv och hos diverse släktingar spridda i nejden och när vi antällde en verksamhetsledare, var det nog dags för oss att söka en liten lokal för verksamheten. Vår önskan var att vara ganska mitt i stan (Jakobstad) och på gatunivå. Detta för att platsen ska vara lättillgänglig och kunna fungera som drop-in. Tanken är att man ska kunna komma och diskutera, komma in på en kaffe och dela ideér om hur man kunde hjälpa eller ifall man behöver hjälp. Kanske man vill nominera någon familj?!

Vi var och se på en del, men fastnade för en liten lokal med lite lagerutrymme. Att dessutom ägarna kom bra emot med hyran gjorde valet lätt. Det blev Otto Malmsgatan 13. Med lite färg och talkokrafter fick vi det kontor vi drömt om. Grundfärgen blev vit. Hur i hela världen satte vi vitt på väggarna som förespråkar mer färg åt folket.?! JO för att vi gärna vill visa att man med små detaljer kan fixa till en värme och glädje i det vita. Så nu har bott in oss och ni är hjärtligt välkomna och hälsa på! Vi är på plats när skylten är utanför. Men i alla fall förmiddagar varje dag (9-13), med lite lunch paus. Man kan också skicka meddelande åt oss så ordnar vi så vi är på plats. Alla våra produkter har vi också till salu här. Igår hade vi Öppet Hus; Tack till ni som kom förbi! Nedan lite bilder från vårt lilla kontor.kontor2 

kontor1

kontor3

kontor4

VI ses! 🙂