Matildas drömresa -kryssning till Stockholm

Hej alla!

Jag heter Matilda o är 12 år gammal. Det var roligt när jag fick veta att det ordnas en drömdag till mig. Min drömdag blev en resa till Stockholm. Jag hade med mig på resan min kompis Patricia o min pappa.  Min mamma lämnade hem o sköta min lillebror som är svårt sjuk.  Han är snart 4 år. Min lillasyster dog år 2009 i samma sjukdom, hon   blev 2,5 år gammal.

Resan började med tåg till Helsingfors.  I Helsingfors sov vi en natt på hotell, där fick vi äta jätte gott morgonmål.   Vi hann också gå på stan i Helsingfors. Där gick vi i butiker o  café bland annat.

 matildakryssning3

På väg…

På färjan hade vi i hytten en trevlig och god välkomstöverraskning.  Vi fick också egna shopping kort som vi kunde shoppa för i butiker.  Vi åt också jätte god mat på färjan.

matildakryssning2

På båten…

Nästa morgon var vi framme i Stockholm. Där gick vi omkring på stan  i butiker. Gamla stan var också häftig.  På färjan tillbaka till Finland gick vi på spa avdelningen.

Tack jättemycket för resan som jag kommer att minnas alltid.  Allt var väl ordnat, och resan gick bra. Tack också till den person som gav tips till Project liv.

MatildaMatildakryssning1

   matildakryssning4

matildakryssning5