#TBT- ThrowBack Thursday – Ett par Drömdagar i sommar

Torsdag idag; så vi ska se lite tillbaka på ett par av sommarens drömdagar.

MUMIN är viktig för många barn, så även för våra små vänner från Sydösterbotten, som fick sin dröm uppfylld. I juni åkte de iväg till Nådendal och Muminvärlden. För många familjer kan det vara extra nervöst att fara, eftersom man inte vet ifall dagarna råkar vara bättre eller sämre dagar. VI är glada att denna familj hade en lyckad resa och enligt mamman kunde de alla njuta.

mumin3

Muminresa-Javisst!!

 mumin4

Är man modig, kan man ge mumin en kram 🙂

mumin2a

mumin1a

…och hotellrummet var förstås i Muminstil

En annan familj som också fick det lilla extra i somras åkte till Powerpark. För att citera mamma Mona: ”Tack Project liv för en fartfylld dag på Powerpark. VI har njutit av dagen, ätit pizzabuffé och glass och alla har ”snurrat” så mycket de hunnit.”

power4

powerpark1

 SNURRA, snurra hela dagen lång…

Vi är glada att få ordna just dessa…och flera på kommande…