En heldag vid Duudsonit Activity Park

Ett stort tack till föreningen Project liv för den dag vi fick uppleva vid Duudsonit Activity Park i Seinäjoki.

För ett år sen föddes vårt 10:de barn. Redan på bb visade det sig att Elias hade problem med att äta och en tid senare fick han diagnosen SLO syndrom. Det första året med honom har det varit mycket glädje men också många sjukhusbesök och mycket nytt att lära sig. Största omställningen har varit att Elias har behövt övervakning hela tiden.

Som förälder har jag känt att min tid och mina krafter har gått åt till allt det nya kring Elias och jag har inte räckt till för de andra barnen på det sätt jag skulle ha velat. Därför blev vi så lyckliga när vi fick veta att project liv hade ordnat så att vi fick en DRÖMDAG tillsammans med barnen. Eftersom vi har aktiva barn i olika åldrar så valde vi Duudsonit activity park. Den 10 oktober fick vi ordnat så att Elias fick vara vid Backebo på avlastning, och vi andra for till Seinäjoki!

Den dagen blev ett minne för livet och ett av våra barn sa ”Tänk va mytsi bra vi har fått uppleva för att vi har Elias”

2014-2015 240
Familjen fick spendera en heldag med god mat och massor av aktiviteter vid Duudsonit Activity Park i Seinäjoki.

Än en gång ett stort TACK till project liv för att vi fick tillfälle att göra något tillsammans, som var till glädje för hela familjen!