Drömmar har blivit verklighet

Foto: project Liv

”Tack så hjärtligt för min sons drömdag. Jag tror på riktigt att det kändes som en dröm för honom när han fick ett presentkort på Fazer och fick välja godis för 40 euro!! Han kände sig viktig och speciell och det värmde mitt hjärta! Han var också imponerad av de korgbollsspelande råttorna på Heureka! Vi hann också med ett besök på toys r us. Han köpte en Roboraptor efter att ha rullat runt affären både ett o två o tre varv…”

Ännu en drömdag är alltså avklarad, en drömdag till Fazers chokladfabrik, en av de 16 drömdagar som förverkligades under år 2015. En individ, och en familj som fick ny kraft att gå vidare, en liten uppmuntran mitt i deras utmanande vardag.

För mig som ”budbärare” finns det bara ett ord som beskriver den känsla jag haft då jag kommit med inbjudningskort och biljetter till en förväntansfull familj. Jag är så tacksam att jag får göra det här, tacksam för Project liv och tacksam att vi som medmänniskor med gemensamma ansträngningar kan göra livet en gnutta drägligare för varann. Och givmilda österbottningar finns det gott om, både företagare och privatpersoner. 

I synnerhet i juletid dyker de upp för att bidra med vad de kan för att ännu fler långtidssjuka barn och familjer ska få chansen till lite mer glädje i vardagen. Tack för ert trogna stöd under året. Nu ser vi på Project Liv redan framemot nästa år, då vi sträcker oss mot ännu fler barn med hopp om att få återse försvunna leenden! 

Mirella Enlund,