Nordkap-cyklister vill förena nytta med nöje!

Med jämna mellanrum tar mänskor kontakt med oss på project liv. Det är mänskor med gåvor, intressen och expertis på vitt skilda områden men med samma osjälviska önskan att få vara med och bidra till project livs verksamhet. Dethär är något som gläder oss otroligt mycket och som inspirerar oss i arbetet vi gör. Här kommer ett färskt exempel från ett par hurtiga cyklister vid namn Dan Högnäs och Markus Björklund.

Dessa två har en längre tid drömt om att cykla till Nordkap ( Jakobstad-Nordkap 1160 km!) och i sommar tänker de göra slag i saken! Den 8 juli går startskottet för denna utmaning och de har valt att förena nytta med nöje och samlar på samma gång in medel till project liv.

Ifall ni vill heja på Markus Björklund och Dan Högnäs genom att stöda project liv, så maila info@projectliv.fi eller kom in till vårt kontor så berättar vi mer. Ett tjugotal personer har redan valt att stöda denna utmaning med 10 euro (varav en av dem en känd tyngdlyftare…). Nu utmanar cyklisterna er andra också att vara med och heja på dem genom motsvarande summa eller mer!

Stort tack till er Dan och Markus! Lycka till med cyklandet och kom ihåg drickapauserna, önskar vi på project liv 😉

Mirella Enlund

IMG_1803
Foto: Project liv