Sommarfest på Norrvalla

I samarbete med Folkhälsan bestämde vi oss för att lotta ut fribiljetter till årets sommarfest på Norrvalla. 18 barn och 8 vuxna, alla familjer med långtidssjuka barn bjöds på sommarfest. Familjerna  fick fribiljetter, glasskuponger och fick träffa sina idoler. Den absoluta höjdpunkten!
IMG_2084

Redan då familjerna kom till Norrvalla togs de emot av Kevin, Axel och Jacob från KAJ. Killarna småpratade med familjerna, delade ut autografer och poserade på bild tillsammans med familjer och barn.

IMG_2085

IMG_2087

Efter en stund dök Samir & Viktor upp och efter att den första blygheten hade lagt sig, gick alla barnen fram och pratade med killarna och fick autografer och bilder.

IMG_2094

IMG_2090

Vi passade också på att ta en fin ”groupie” tillsammans med alla barnen och Samir & Viktor. Samir & Viktor var så otroligt positiva och snälla och såg till att alla barnen fick uppmärksamhet.

Så var det då Hasse Andersson. Men vart hade han försvunnit? Efter lite letande hittades han vid scenen, i det lilla backstage tältet. Dit fick alla barnen, men inte föräldrarna gå och träffa Hasse. Hasse pratade en stund med barnen och gav autografer.

IMG_2099

Efter det här var det fritt fram för alla familjer att röra sig fritt på området. Kolla in alla konserter, hoppa i Hopsis hoppborgar, använda glasskupongerna och ta del av allt annat som fanns på området. Trots lite regn så stortrivdes alla under hela kvällen.

IMG_2102

Som en extra guldkant fick vi veta att evenemangets programvärdar Nicke Aldén och Magnus Hansén från Radio X3Ms Veckoslutskommittén beslöt sig för att donera hela sitt gage till Porject liv och vår verksamhet! Tack!

Tack också till alla artister som ställde upp och framförallt till Folkhälsan Norrvalla som ville bjuda på en så här fin kväll!! Vi hoppas på fler fina sommarfester i framtiden!