Mumsiga hytt-överraskningar och mycket mer!

I somras hade vi flera drömresor till Stockholm. Här kommer en hälsning från en av dessa resor! H; Project liv

Hej,

Sarah heter jag och har Crohns sjukdom.

Tusen tack Project liv för jätteroliga dagar i Sockholm där vi besökte Gröna lund, Skansen och även tid för shopping… jag har varit mycket på sjukhus och när mina klasskamrater fick fara på skolresa låg jag i Helsingfors för att få en stomi. Men istället fick jag och min kompis en senare klassresa tack vare er:) Idag mår jag mycket bättre med att ha en påse på magen!!

Här nedan får ni se lite bilder från resan/Sarah

förminskad5
Frukten och godiset var en överraskning då vi kom till hytten på båten..gott!!
förminskad6
att åka häst och kärra tyckte vi var skoj både jag och min kompis sysslar med hästar
förminskad1
den stora karusellen och lilla fritt fall var favoriterna på Grönan

förminska4

förminskad 2
Shopping i Stockholm var också roligt vi hittade massa fina saker mest kläder och skor. Äta gott hann vi också med.