Att kunna få tanka sömn & kärlek

Alla vet att det är jobbigt att inte kunna sova på nätterna…Med långtidssjuka barn är detta i många fall mer regel än undantag. De sömnlösa nätterna är många. Man lider själv, parrelationen lider och hela familjen drabbas. Ibland kan en sådan enkel sak som att kunna åka bort en natt, unna sig en middag utan att tänka på notan och kanske utöver det nåt litet extra, vara en dröm för föräldrar till ett långtidssjukt barn.

Vi har ordnat några sådana drömdagar och responsen har varit jätte bra! I framtiden hoppas vi kunna utöka antalet dylika drömdagar betydligt.

Här kommer ett par citat kring det här med att komma bort på tumis och dessa rader värmer: 

”Jag är så glad och tacksam för att vi slapp iväg på tumis ett dygn. Så välbehövligt var det, och såå otroligt glada är vi för den fina överraskningen. Tänk att någon tycker vi är värda allt det här, det känns helt knäppt?! :’) Vet inte vad vi ska säga, förutom tack till de som fixade det här åt oss. Vi är helt mållösa.”

Mamma till hjärtbarn

 

Vi vill ännu tacka så otroligt mycket för helgen! Den var guld värd. Vilken enorm effekt en drömdag har för en familj i kris. Helt underbart! Det gav oss en ny start och märkte att det ännu doftar kärlek :).

Mamma till långtidssjuk

”Tänk… En så enkel sak som att i lugn och ro, få äta gott, sitta och prata om allt annat än sjukdom. På nått sätt fick vi trycka på paus knappen i livet. Det var liksom bara vi, jag och du. På nått sätt så kändes det som att flyttas 10 år tillbaka i tiden, då man ännu var bara på två.. Helgen var en energi boost för oss! Att få komma till färdigt bord, teater, hotell.. bara vara.. att någon annan hade planerat allt med hotell, mat, teater mm.. Trodde inte att det skulle vara så skönt, insåg hur viktigt arbete ni faktiskt gör. Vet inte om man kan säga så, men det kan säkert vara för något livsviktig att komma bort en stund. För en helg som denna ger mera kraft för att orka framåt… Är ju ingen poet, endast en vanlig man… Men än en gång Tack!

Pappa till långtidssjuk flicka