Hjältefamiljer förstår att leva i nuet

Vi på Project liv tänker så ofta på de familjer som redan fått en drömdag av oss och vi funderar hur de har det går för dem och hur de klarar vardagen. De blir oss så kära. Här kommer en hälsning från en av dessa familjer som fortsätter sin kamp mot en svår sjukdom. Massvis av krafter önskar vi er och alla andra hjältefamiljer där ute!  Kram, från Project liv.

Mer än ett år har gått sen vår drömdag, och ibland går tankarna tillbaka i tiden med stor tacksamhet för det arbete Ni gör för barnen! Mycket har hänt sen dess, mycket har vi kvar som är osett, och det lär inte bli en lätt väg vi går tillmötes.

Familjen på sitt drömäventyr i Stockholm

Vi har genomgått många cytostatikabehandlingar, lungoperationer och försöksbehandling i Danmark. MEN vi har lärt oss att uppskatta livet, här och nu. Vi har under denna tid tagit vara på alla möjligheter som erbjudits, vi har utforskat Köpenhamn, med otaliga restaurangbesök, nationalmuseet, experimentarium, zoologiska havet, blå planeten…. vi har även tagit en tur till Island o blue lagoon, vi har varit till Legoland o Lalandia och nu nästa vecka checkar vi av sista punkten ( för tillfället) på bucketlist- solresa till Cypern. Det gäller att leva livet medan tid är. Det borde vi alla göra. Morgondagen vet vi ingenting om.

Hälsningar från,
mamman till en hjälte

Drömfamiljens egna foton