En del familjer drabbas hårdare än andra-Lapsisyöpä ja vielä tulipalo….

En del familjer drabbas lite hårdare än andra. I förra veckan fick vi tillsammans med TYKS, Satakunnan Syöpäyhdistys och Sykerö förverkliga en överraskning åt en familj som kämpat länge med barncancer och dessutom drabbats av en svår eldsvåda. Ett syskon I denna famil,j med tre barn, har en stor hobby; fiske. I eldsvådan förstördes alla fiskegrejor, vilket var en stor sorg. En liten tröst I eländet blev en fisketur med Eumer Fishing Finland och guiden Olli Ojamo. Även nya fiskegrejor kunde vi bidra med.

ÄITI Kirjoitti meille:

Olemme 5-henkinen perhe Jämijärveltä. Perheemme esikoinen sairastui 4/12 aivokasvaimeen. Hän oli tuolloin 11 vuotias. Hän on saanut lukuisia eri solusalpaaja hoitoja näinä vuosina.

5 viikon sädehoitojakso oli ensimmäisenä kesänä  ja kävimme joka arkipäivä kotoa hoidoissa Turussa (n. 2,5h suunta).

Leikkauksia on takana 7, joista viimeisin tehty 8.3.-17. Matkan varrella on tullut lisänä kilpirauhasen vajaatoiminta, migreeni sekä epilepsia.

Nyt hän opiskelee leipuri-kondiittoriksi Porissa. Leipomisesta tuli vastapaino ja  terapiaa sairastumisen yhteydessä.

Aina olemme pyrkineet positiivisuuteen vaikka välillä tuntuu että yllämme olevat tähdet ei ole ollut aina  ihan suotuisat.

Heinäkuussa 26.pvä tulipalo tuhosi maatilamme konesuojan. Siellä oli puimuri, traktori, kaivinkone, aurat, peräkärry, täyttövaunu, vene+traileri kalastustarvikkeineen ym.

Varsinkin Pojallemme Paavolle se oli kova paikka koska hän on niin innostunut kalastamisesta. Ja veneessä oli kaikki kala- vehkeet. Tappio oli suuri mutta eteenpäin on kuitenkin mentävä. Ja mehän mennään.

Tosi iso kiitos kaikille teille jotka tämän mahdollistitte. Teette arvokasta työtä!