Pehmokoirat ambulansseissa tuovat iloa lapsille!

 

Lapset ovat yleensä aina innoissaan nähdessään hälytysajoneuvon ja haluaisivat päästä tutustumaan poliisiautoon, ambulanssiin tai paloautoon. Mutta sairauden yllättäessä, kipeänä ja huonovointisena matka ambulanssilla ei ehkä ole se ensimmäinen asia mitä he näistä ajoneuvoista unelmoivat.

Project Liv:in ambulansseihin liimattavien tarrojen ja lapsille jaettavien pehmokoirien avulla voi nyt sairauden yllättäessä ambulanssissakin saada lapselle aiheen hymyyn.  Martta-yhdistykset ompelevat meille pehmokoiria toimitettavaksi pelastuslaitoksille ja esimerkiksi Pohjanmaan pelastuslaitos onkin ottanut koiria ambulansseihinsa jaettavaksi pikku potilaille.

Olemme saaneet lapsilta ja perheiltä positiivista palautetta juuri näistä pehmokoirista, joita on jaettu lapsille ambulanssikyydin jälkeen. Usealle lapselle tästä pehmokoirasta on tullut tärkeä ystävä jonka kanssa kertoa ja muistella matkaa sairaalaan sekä käsitellä omaa kokemustaan sairaalassa vietetystä ajasta.

Tavoitteenamme olisi saada pehmokoiria ja ambulansseihin liimattavia tarroja jaettua koko maan pelastuslaitoksille ja sitä kautta tuomaan iloa sairastaville lapsille.

Olemme kiitollisia kaikille teille, jotka olette toimittaneet meille pehmokoiria.

Kiitos!