Yhdessä – perheenä!

Arki vakavasti sairaan lapsen kanssa vie koko perheen voimavaroja, huoli ja tietämättömyys tulevasta vaatii koko perheeltä ponnisteluja arjen onnistumiseksi. Sairauden ollessa kriittisimmillään ei perheellä ole juuri aikaa muuhun kuin olla sairaalassa tai pyörittämässä arkea kotona.

Onneksi usealla on olemassa tukiverkostot, joihin turvautua silloin kun avun tarve on suurin eikä tiedä miten arjesta selviäisi.

Kun akuutti ”vaihe” on ohi ja perheellä on jälleen aikaa olla yhdessä kotona ja lupa/mahdolisuus myös matkustaa kodin ulkopuolelle voi pitkästä sairaala jaksosta olla kuitenkin koitunut taloudellista ahdinkoa sekä väsymystä vanhemmille.

Kuva: Tekniikan museo

Project Liv:in unelmapäivä on myös mahdollisuus koko perheen rentoutumiselle ja yhdessäololle ilman huolta arjen rutiineista.

Yksi unelmapäivä meillä oli kunnia järjestää Helsinkiin. Kuusi henkinen perhe pääsi yöpymään Scandic Simonkentässä, uimaan Allas Sea Poolilla, vierailemaan Tekniikan museossa sekä osallistumaan työpajaan ja päästä ihastelemaan uutta Amos Rexiä.

Kuva: Amos Rex

”Haluamme kiittää Project Liv:iä hyvien tekojen mahdollistajina. Kun elämänsä vaikeina aikoina saa osakseen apua ja hyvyyttä – se ei unohdu koskaan. Tämän unelmapäivän muisto pysyy sydämessämme aina.”          

– unelmapäivään osallistunut perhe