Jouluiloa!

Joulunaika on aina kiireistä kaikilla, silti olemme Project Liv:issä saaneet näin joulun allakin tavata ihania perheitä ja tavata mahtavia ihmisiä, jotka haluavat osallistua Project Liv:in toimintaan ja olla mukana auttamassa tuomaan pitkäaikaissairaiden lasten arkeen enemmän iloa.

On ihana huomata miten paljon ihmisissa on halua ja tahtoa auttaa, olla tekemässä hyvää niiden puolesta, jotka eniten tarvivat iloa ja hyvää mieltä elämäänsä.

Olemme joulukuussakin saaneet järjestää unelmapäiviä lapsille sekä olemme saaneet olla mukana myyjäisissä.

Kiitos kaikille teille, jotka olette tukeneet toimintaanne liittymällä kannattajajäseneksi, ostaneet ”eettisen joululahjan” tai muita meidän tuotteita.

Olemme myös saaneet mahtavan määrän lahjoituksena pehmokoiria ambulansseihin ja villasukkia annettavaksi lapsille ja heidän perheilleen. 11-vuotias tyttö oli sanonut saadessaan vastaanotolla kudotut villasukat ”ajatella, että joku on tehnyt nämä minulle vaikka hän ei tunne minua”.

Olemme saaneet pienten taiteilijoiden valmistamia joulukortteja myös meille Project Liv:iin myytäväksi. Ne ovat upeita!

Kiitos myös yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka olette tehneet meille lahjoituksia nyt syksyn aikana. Avullanne on suuri merkitys!

Olette kaikki korvaamaton apu Project Liv:in toiminnalle!

Kiitos!